Alimentador RSS

Que comence la Mostra!

Ben puntuals, a les 19h. de la vesprada, s’han concentrat a l’entrada del recinte del Sueca Parc tots els organitzadors i coordinadors d’aquesta 1a Mostra Comercial de la Ribera, així com uns quants membres de la corporació local de Sueca. L’alcalde, Salvador Campillo, i la regidora de Turisme i Comerç, Manoli Egea, han estat els encarregats de retallar la cinta que acredita l’obertura d’aquets 3 dies de Mostra. Al seu costat, Tony Landete, president de l’associació Arrima’t i coordinador de la Mostra, subjectava la cinta sobrant.

A l’acte tampoc no ha faltat José Luís Albiñana, president de Fedalcis, qui ha manifestat que “el recinte és fantàstic” després de veure com de bonics han quedat els expositors de tots els comerços. “A més, per a l’època de crisi en què ens trobem, és tot un èxit que vora 60 comerços hagen volgut participar d’aquesta iniciativa”- ha afegit.

En últim lloc, Albiñana ha volgut explicar que “la idea de Fedalcis és que la mostra siga itinerant, és a dir, que les pròximes fires se celebren en distintes poblacions de les Riberes, Alta i Baixa. Estem tots junts en la lluita de mantenir el xicotet comerç”.

Més aviat, hem assistit a una inauguració tranquil·la, durant la qual hem vist passejar ja a gents de diverses poblacions veïnes pels diferents estands. Clar està que a la gent li costa molt eixir de casa, però de segur que açò és com una pilota de neu, que a mesura que passen les hores es va fent més gran, això és, l’esdeveniment va passant de boca en boca i és cada vegada més gent la que visita la Mostra. En definitiva, que passeu una molt bona Mostra tots els comerços!

About tiqcomunicacions

http://www.taliqualcomunicacions.mydocumenta.com/ http://www.facebook.com/profile.php?id=100003840410564&sk=wall http://www.taliqualcomunicacions.mydocumenta.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: